Dakrenovatie

Is uw plat dak aan renovatie toe? Wat is nu eigenlijk het verschil tussen roofing, EPDM en kunststof? In welke mate moet uw dak geïsoleerd zijn? En hoe ziet het meest economische dakisolatie-pakket er tegenwoordig eigenlijk uit? Wilt u de komende 30 jaar volledig ontzorgd zijn, of is de impact van het budget momenteel eerder van belang? 

Bij EGD nv hebben wij een antwoord op al uw vragen en verkopen we niet zomaar om te verkopen. Wij geven objectief advies in functie van uw behoefte, met de kostprijs en duurzaamheid steeds in ons achterhoofd. Een goede service én een totaalpakket, daar zorgen wij voor. 

  • Voor het uitvoeren van noodherstellingen kunt u altijd bij ons terecht. Voor langdurige lekken, waarvan de oorzaak nog niet bekend is, zetten wij graag ons EHBL-team in voor een eerste onderzoek en/of herstelling. 
     
  • Na de renovatie van een (plat) dak, moeten ook vaak de dakranden en dakrandoversteken aangepast worden. Met de plaatsing van nieuwe dakranden wordt de isolatie geoptimaliseerd om koudebruggen te vermijden.
     
  • In functie van de bouwstijl en afwerkingsgraad werkt EGD nv met verschillende producten voor de afwerking van dakoversteken en bakgoten zoals bijvoorbeeld trespa, multiboard en rockpanel. Al de deze materialen zijn weerbestendig, licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. 

Is uw plat dak aan renovatie toe?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen roofing, EPDM of kunststof? 
In welke mate moet uw dak geïsoleerd zijn? Wij beantwoorden al uw vragen!