Service

EGD nv heeft door zijn jarenlange expertise een uitmuntende adviesfunctie opgebouwd inzake platte daken, groendaken én gevelbekleding.

EGD nv werkt voornamelijk in het segment van de grote oppervlakten voor de bouwsector en KMO’s. Alle projecten worden echter nog steeds minutieus opgevolgd door de zaakvoerders

Door onze specialisatie in alle mogelijke soorten materialen, kan EGD nv steeds dat product aanbieden waar uw project nood aan heeft. Én dit steeds met een duidelijke afweging in functie van de duurzaamheid, de afwerkingsgraad en het budget.

Door de eigen productie van een aantal materialen en het gebruik van topmerken in dakdichting, kan EGD nv permanente kwaliteitsbewaking garanderen en voor tal van projecten maatwerk voorzien.

EGD nv voorziet de uitvoering van dakprojecten van A tot Z, dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, waardoor u slechts één aanspreekpunt voor uw project heeft. De constructie van het onderdak, de aanleg van het groendak, het aanbrengen van dakrandbeveiliging en beveiligingssystemen en de afwerking van de dakranden en overkappingen kunnen achtereenvolgens uitgevoerd worden.

Opdrachten kunnen hierdoor beter en sneller opgeleverd worden. Door de inzet van een groot team vakbekwame dakdekkers kunnen ook grootschalige projecten snel en kwalitatief uitgevoerd worden.

Bekijk ook onze EHBL (eerst hulp bij lekkages).

Heeft u nog vragen over onze service?